Esittelyssä Boosti-hanke ja projektisuunnittelija Niklas Hjort

Niklas Hjort on aloittanut uudessa Boosti-hankkeessa projektisuunnittelijana 1.6.2015 alkaen. Hanke kestää kolme vuotta.

Hankkeen tarkoitus on lisätä liikuntaa erityisesti sellaisten nuorten ja nuorten ryhmien keskuudessa, jotka liikkuvat vähän ja joilla on erityisen tuen tarpeita.

Hankkeessa kehitetään, suunnitellaan ja toteutetaan pysyviä toimintamalleja nuorten liikunnan lisäämiseksi Helsingissä. Tarkoituksena on tehdä yhteistyötä muiden tahojen, kuten virastojen, järjestöjen ja liikuntaseurojen kanssa.

Niklas Hjort siirtyi hankkeeseen kohdennettua nuorisotyötä tekevästä Koillisluotsista. Niklas on koulutukseltaan sosionomi, ja hänellä on monipuolinen kokemus tukea tarvitsevien nuorten kanssa tehtävästä työstä sekä vahva liikuntatausta mm. karatevalmentajana.

Lisätietoja: projektisuunnittelija Niklas Hjort puh. 09 310 20872 niklas.hjort@hel.fi