Liikkeelle #Boosti

 

 

Syksy etenee ja me Boostissa ollaan päästy jo hyvin alkuun, mutta suunnittelusta ja hyvistä keskusteluista on vielä matkaa itse tekemiseen. Tekeminen vaatii erilaista asennetta ja energiaa kuin pelkkä suunnittelu. Vähän niin kuin liikkumisen aloittamista voi pohtia ja siihen voi saada hyviä neuvoja, niin ei se kuitenkaan ole vielä liikkumista.

Liikkeelle pääsee vain lähtemällä liikkeelle!

Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta aloittaminen ei aina ole kovinkaan helppoa, vai mitä? Ei tiedä mistä aloittaisi, miten ja kenen kanssa. Uudet asiat voivat jännittää aika paljonkin. Sen takia voi joskus olla helpompi jäädä kotiin (tai toimistolle) miettimään, että mitähän sitä oikein uskaltaisi lähteä tekemään.

Boostissa olemme ottaneet ensimmäisiä askeleita liikkeelle pääsemiseksi! Olemme sopineet joitain tärkeitä juttuja, kuten missä Boosti-toimintaa aloitellaan, milloin ja miten. Voi olla, että suunnitelmamme muuttuvat ajan myötä ja haluammekin tehdä jotain muuta kuin millä aloitimme, mutta ei se haittaa. Tärkeintä on se, että lähdemme yksinkertaisesti kokeilemaan jotain. Vain sillä tavalla pääsemme liikkeelle johonkin suuntaan.

Suunnitelmat muuttuvat teoiksi vain sillä tavalla, että tavoitteiden saavuttamiseksi asetetaan selkeät askeleet. Ei riitä, että vain mietitään ”joskus vois olla hauska kokeilla kiipeilemistä”. Pitää sopia tapaaminen vaikka ensi viikon maanantaiksi klo 16 ja mennä oikeasti kiipeilemään. Ja jos se ei olekaan sun juttu, niin sitten kokeillaan jotain muuta!

Joskus sitä tarvitsee toiselta ihmiseltä tsemppiä siihen, että pääsee liikkeelle. Täällä työpaikalla sitä saadaan työkavereilta, ja me Boostissa tarjotaan sitä nuorille silloin, kun liikkeelle lähtö tuntuu hankalalta.

 

Terveisin

Niklas

 

#Boosti #Liikuntaajustmulle #Liikkeelle