Lisää Boostia hankkeeseen

Hei!

Olen Aapo Kenttä, kolmannen vuoden sosionomiopiskelija Turun Ammattikorkeakoulusta. Kevään aikana teen suuntaavien opintojeni harjoittelun sekä opinnäytetyöni Boostiin. Opinnäytetyössäni tulen kehittämään työryhmän kanssa Boostin liikuntakaveri-vapaaehtoistyön mallia.

Huomattuani sattumalta viime syksynä Boostin esitteen, otin heti yhteyttä Niklakseen ja kysyin mahdollisuutta päästä Boostille harjoitteluun. Itseäni kiinnostaa miten liikunnan avulla voidaan erityisesti lisätä ihmisen psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ja tulevaisuudessa sosionomina haluankin päästä hyödyntämään liikuntaa aktiivisesti työssäni. Ensimmäiset harjoitteluviikot Boostissa ovatkin menneet vauhdilla! Olemme nuorten kanssa tutustuneet monipuolisesti eri lajeihin, niin esimerkiksi seinäkiipeilystä ja splättiksestä aina squashiin. Lisäksi olen päässyt osallistumaan jo useampaan mielenkiintoiseen liikunta-aiheiseen tilaisuuteen ja seminaariin.

Itse olen liikkunut aktiivisesti pienestä pitäen. Olen suorittanut liikunnanohjauksen peruskurssin sekä toiminut liikunta-aktiivina koulumme opiskelijaliikunnassa. Boostia omaan elämääni saankin kavereiden kanssa urheilemisesta, kokkaamisesta sekä luonnossa liikkumisesta.