Boostia kesätyöntekijän silmin

 

 

Dani, kesätyöntekijä

Hain Boostin kesätöihin, koska liikunnan parissa työskentely on minulle mieleistä hommaa. Työni pitää sisällään suunnittelu-, viestintä-, sekä liikunnanohjaushommia. Sen lisäksi soitan musiikkia pukinmäen kentällä ollessamme ja pääsin Playa de Puksu -avajaistapahtumassa jopa miksaamaan ja tuplaamaan räppäri Graciasta.

 

Lasten ja nuorten tulisi liikkua, jotta liikunta olisi osa heidän elämää. Nykyarjessa liikunnan rooli jää helpommin pienemmäksi kuin aiemmin ja juuri siitä syystä kaikkien tulisi liikkua, sillä on liikunta kuitenkin oleellinen osa ihmisen terveyttä.

 

Boostia niin omaan kuin muidenkin elämään saa asioista mitä itse tykkää tehdä. Kun mietin tätä kysymystä, en suosittele välittämään juuri sen hetken trendeistä ja yleisistä mielipiteistä, jos ne eivät kiinnosta. Sen sijaan kannattaa tehdä juuri sellaisia juttuja mitkä innoittaa ja boostaa itseään jaksamaan. Se mikä on muiden mielestä juuri nyt cool, saattaa olla vuoden päästä unohdettu ja mitätön juttu.

Jessica, kesätyöntekijä

Hain myös muualle kesätöihin, pääasiassa minua kiinnosti lasten ja nuorten parissa työskentely. Boostin lisäksi sain töitä päiväkodista. Valinta oli vaikea, mutta menin intuition mukana. Halusin kokeilla jotain uutta, päiväkotityö on helppoa ja kivaa sekä tuttua jo entuudestaan.

Tavallaan kai jollain tavalla halusin ylittää itseni, ja olen niin iloinen että valitsin just tämän kesäduunin! Parhaimpia puolia meidän työssä on se et me saadaan olla ulkona ja urheilla, koska liikunta jää helposti vähäiseksi kesällä.

Työni pitää sisällään pääasiassa liikunnanohjausta ja toiminnan mainostamista, jotta saisimme mahdollisimman paljon porukkaa kentälle. Hengaillaan Puksun kentällä ja kehotetaan nuoria liikkumaan.

 

On niin paljon syrjäytyneitä lapsia ja nuoria nykyään, jotka niin kaipaisi jotain järkevää tekemistä onlinepelaamisen ja himassa löhöilyn sijasta. Minun mielestä tällaista toimintaa olisi pitänyt olla silloin kun itsekin olin lapsi.

 

Kaikkihan lähtee itsestään, joskus vaan tarvitsee pientä kannustusta ja Boostia. Jokainen ihminen ansaitsisi kuulla kannustavia sanoja ja kokea onnistumisen fiiliksiä!

 

 

 

Jututettiin muutamaa kentällä kävijääYasiin, Gabi ja Anton vastasivat alla oleviin kysymyksiin

 

Harrastatko liikuntaa, mitä?

”Fudista kavereiden kanssa, mutta en enää joukkueessa”

“Joo, oon pihalla tosi paljon”

“Joo, jalkkista ja harrastin ennen korista”

Mitä haluaisit harrastaa?

”En haluaisi alottaa uutta harrastusta”

“Parkouria”

Miksi olet täällä (Pukinmäen kentällä)?

”En jaksanut jäädä kotiin istumaan”

“Tykkään olla täällä. Täällä on kivaa”

“Koska äiti on töissä”

Miksi liikunta on tärkeää?

”Se on hauskaa”

“En haluu olla möhömaha syömäs sohval sipsii”

“Koska siitä saa lihaksia”

Lempilaji?

”Koris ja fudis”

“Emmätiiä.. Parkour. Fudis ja tennistäki tykkään pelata.

“Pesäpallo”

Mistä saat Boostia elämääsi?

”Perheestä, kavereista ja urheilusta”

“Emmä tiiä, mä tykkään elää täysillä”

“Futiksesta ja rauhasta”